Mlmdiszkont 

Üdvözölöm!

Az mlmdiszkont egy olyan vásárlói közösség, amely webáruházában biztosítja tagjai számára a megdöbbentően alacsony árakat, és a rendszer továbbajánlóinak a pénzkereset lehetőségét is. Miért jó? Az mlmdiszkont webáruházban a mindennapi fogyasztási cikkeket közel beszerzési áron vásárolhatod meg, és ezzel jelentős összeget spórolhatsz. Az mlmdiszkont magyar vállalkozás, magyar nagykereskedésekkel a háttérben, így használatával a magyar gazdaságot segítjük. Az alacsony árak lehetővé teszik a fogyasztóknak a havi nagybevásárlások során azt a mértékű spórolást, amire a családoknak szüksége van. Az olcsó és tudatos vásárlás lehetőségét biztosítva, termékkínálatunk folyamatos bővítésével komoly alternatívát kínálunk a vásárlóinknak a külföldi vállalatok által működtetett bolthálózatokkal (hipermarketekkel, szupermarketekkel és más üzletláncokkal) szemben. A kedvező árakkal, bővülő szolgáltatásokkal, kedvezménypartnereinkkel együttműködve a hazai fogyasztók mindennapi kiadásait szeretnénk jelentősen csökkenteni, és ezzel párhuzamosan magyar termelőknek piacot biztosítani és hazai munkahelyeket teremteni. Mit kell tenned, ha megtetszett az ötlet és szeretnél vásárolni? A rendszer fenntarthatósága érdekében a vásárlási lehetőséget rendszerhasználati díjhoz kötöttük. Természetesen ezt a díjat úgy alakítottuk ki, hogy elenyésző mértékű legyen a spóroláshoz képest. A díjak között minden tudatos vásárló megtalálhatja a vásárlási szokásainak megfelelő megoldást. Lásd a példákat, tesztvásárlásokat Többféle csomagból/előfizetésből választhatsz: Kipróbálnád? – ESETI DÍJ ​(3.500 Ft) Ha élő előfizetés nélkül adsz fel rendelést, akkor azt eseti díjjal teheted meg. Ez automatikusan csatolódik a rendelés végösszegéhez. Rendszeresen szeretnéd használni a webshopot? – FÉLÉVES ELŐFIZETÉS​(18.000 Ft) A féléves előfizetés 180 napra biztosít neked élő előfizetést. Az előfizetést a webshopban a “Szolgáltatások” menüpontban igényelheted. Mit nem kell tenned? Bár az mlmdiszkont mlm hálózati rendszerben működik, a hálózatépítői tevékenység senki számára sem kötelező. Viszont ajánlott azoknak, akik a rendszer továbbajánlásával plusz jövedelemre szeretnének szert tenni.

 

Felhasználókkal kapcsolatos fogalmak

 Regisztrált​az a magánszemély, vagy gazdasági társaság aki az mlmdiszkont.hu honlapon e­mail címe, és egy jelszó megadásával felhasználói fiókot hoz létre. Regisztrált eseti díj megfizetésével adhat le rendelést, igényelhet franchise tagságot, vagy előfizetés ellenében az előfizetésnek megfelelő időtartamig adhat le termékrendelést. Amennyiben nem ad le rendelést, nem válik taggá, nem helyezkedik el a mátrixban, viszont regisztráltként a hálózatban marad. A regisztrációval automatikusan feliratkoznak hírleveleinkre, melyek beállításait később bármikor módosíthatják. Amennyiben nem válnak taggá, akkor is rajta maradnak a hírlevéllistánkon, de bármikor leiratkozhatnak a hírlevelekben lévő leiratkozási linkeken. Tag​az a regisztrált, aki az mlmdiszkont webáruházában rendelést ad le, és a rendeléshez megadott fizetési feltételekkel rendezi annak ellenértékét, és ezzel tagságot szerez. A kifizetetlen rendelések 15 nap után érvényüket vesztik. A tagok az mlmdiszkont mátrix rendszerében elhelyeződnek a mátrix szabályai szerint. Aktív tag​, aki franchise díj vagy eseti díj befizetésével 30 napos aktivitást szerez, vagy előfizetési díj megfizetésével annak megfelelő ideig élő előfizetéssel rendelkezik. Inaktív tag​, aki a tagsághoz szükséges feltételeket már teljesítette, de aktivitása a franchise igényléséhez, vagy eseti díjhoz tartozó 30 nap elmúltával, vagy az előfizetéshez tartozó idő elteltével megszűnt. Inaktív tag felhasználói fiókja törlődik, amennyiben 90 napon keresztül folyamatosan inaktív. A felhasználói fiók törlődésével tagsága megszűnik, addigi pozícióját, alsó vonalát, szponzorát és addig összegyűlt jutalompontjait elveszíti. 1.1.2. Státusz szerint: Vásárló​minden olyan Tag, aki franchise tagságot nem igényelt, vagy igényelt, de franchise tagsága még nem aktív. Vásárlói tagság nem jogosít jutalompontok jóváírására. A vásárlóknak lehetőségük van új tagok meghívására, viszont az ebből származó előnyöket csak a franchise tagság kiváltásától, és a jutalompont jóváírás feltételeinek teljesítése esetén jogosult megkapni. A vásárlók jogosultak a szponzoraiktól ajándék tagokat kapni Kompenzációs terv szabályai szerint. Franchise tag​státuszba kerül azon Tag, aki franchise regisztrációs díját megfizette (br. 9.990 Ft), és franchise regisztrációs kérelmét az mlmdiszkont elfogadta. A tagság évente hosszabbítandó, ennek összege br. 4990 Ft. Aktív tagsága ideje alatt vásárlói jogosultságokon felül jogosult jutalompontok szerzésére. A franchise tagok jogosultak az mlmdiszkont mobilflotta előfizetésre.

Hálózattal kapcsolatos fogalmak 

 Szponzor:​Az a tag, akinek a meghívására regisztráltál. Mátrix szponzor​: Az a tag, aki alá a 3­as mátrixban elhelyeződsz. Direkt: Az a “regisztrált” vagy “tag” aki a te meghívásodra, a te ajánlói kódoddal regisztrált az mlmdiszkont rendszerébe. Hálózat: ​Azok a tagok, akik a te meghívásodra regisztráltak, valamint az ő meghívottjaik és a meghívottak meghívottjai. Korlátlan szélesség/mélységben. Ez a közvetlen szponzor­regisztrált viszonyokat feltüntető ábra, nem azonos a mátrixszal. 3­as mátrix:​Az a szabályos, 3x3­as struktúra (első szinten 3 tag, második szinten 9 tag stb.), amelybe az alsó vonalad tagjai, valamint a felső vonalad más szponzoráltjai a mátrix szabályai szerint elhelyeződnek. (Lásd később bővebben!) Alsó vonal: A hálózatod és a 3­as mátrixod tagjai együttvéve (azok a tagok, akik vásárlásai után jár neked a jutalompont). Felső vonal:​A te szponzorod, a szponzorod szponzora és így tovább… Ajándék tag: ​Valamelyik tag meghívottja, aki a mátrix elhelyezési szabályai alapján egy másik tag alá helyeződik el. Jutalompont: az alsó vonalad tevékenységei alapján képződő pontérték. Minden tag jutalompont számláján gyűlnek, de csak annak íródik jóvá, aki jogosult rá. A jutalompontok képzik a jutalékszámítás alapját.

Kapcsolat felvétel